Extra ondersteuning

Naast de bedrijfsonderzoeken en verbetertrajecten biedt WerkWijzer Advies nog een aantal extra ondersteunende diensten aan, waaronder incompany workshops en advies over diverse subsidiemogelijkheden.

Workshops

Voor de optimale toepassing van de verbetertrajecten biedt WerkWijzer Advies incompany workshops aan, waarna uw medewerkers de benodigde kennis en kunde direct in de dagelijkse praktijk kunnen brengen.

Op dit moment zijn de volgende workshops beschikbaar:

  • GRATIS Workshop WerkWijzer (1 uur): Bedoeld voor directie/managers die zich oriënteren op de mogelijkheden om via tijdstudies op basis van het Lean Management principe de werkmethoden en werkprocessen binnen hun organisatie te optimaliseren.
  • Workshop Ergonomie (1 dag): Voor iedereen die ergonomie essentieel acht voor de prestaties van een organisatie en daarover meer kennis en technieken wil verkrijgen.
  • Workshop Tijdstudies en Normtijden (1 dag): Voor iedereen die arbeidskunde essentieel acht voor de prestaties van een organisatie en daarover meer kennis en technieken wil verkrijgen.
  • Workshop Time Management (1 dag): Voor personen die structureel hoge werkdruk ervaren, die hierdoor dreigen in de problemen te raken en zich realiseren dat time management de manier is om zaken in goede banen te leiden en daarover meer kennis en technieken willen verkrijgen.
  • Workshop Project Management (1 dag): Voor iedereen die project management essentieel acht voor de prestaties van een organisatie en daarover meer kennis en technieken wil verkrijgen.
  • Workshop Werkplekorganisatie (1 dag): Voor iedereen die een goede werkplek organisatie essentieel acht voor de prestaties van een organisatie en daarom meer kennis en technieken over werkplek optimalisatie wil verkrijgen.
  • Workshop Verbetermethodieken (1 dag): Voor personen die zich bezighouden met of verantwoordelijk zijn voor verbetertrajecten en daarom meer kennis en technieken over Lean Manufacturing wil verkrijgen.
  • Workshop Verandermanagement (1 dag): Voor iedereen die organisatieveranderingen essentieel acht voor de prestaties van een organisatie en daarover meer kennis en technieken wil verkrijgen.
  • Workshop Coachend Leidinggeven (1 dag): Voor iedereen die coachend leidinggeven essentieel acht voor de prestaties van een organisatie en daarover meer kennis en technieken wil verkrijgen.


Indien gewenst en realiseerbaar, worden aanvullende workshops op maat uitgewerkt.

Advies subsidiemogelijkheden
Ook denken wij graag met u mee over diverse subsidiemogelijkheden voor onze dienstverlening voor innovatie- en efficiëntieverbeteringen. Graag bespreken wij deze mogelijkheden met u.Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.