OP DIT MOMENT ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR: 

Bedrijfskundigen met kennis en ervaring op het gebied van procesverbetering (Lean Manufacturing) en / of tijdstudies.

Functieomschrijving:

In de functie van Organisatie Adviseur bij WerkWijzer Advies wordt van je verwacht dat resultaten geboekt worden vanuit een klantverantwoordelijke positie. Het advieswerk vindt plaats in de niche waarin WerkWijzer Advies actief is en richt zich op arbeidskundige tijdstudies en Lean Manufacturing. Organisatie Adviseurs participeren in lopende trajecten en kunnen ook zelf zelfstandig projecten uitvoeren. Een goede samenwerking met klanten is van groot belang. Als adviseur moet je constant de vertaalslag maken tussen wensen, analyses, adviezen en implementaties. Onze belangrijkste dienst is een kwalitatief goed advies voor de klant.

Op korte termijn zijn wij voor de regio Groningen op zoek naar ondersteuning bij een tijdstudie opdracht. Wij denken hierbij aan iemand met hbo werk- en denk niveau, die analytisch sterk is en goede contactuele eigenschappen heeft. De opdracht is mogelijk voor langere tijd. Ervaring met Lean is een pré.

Ben je geïnteresseerd in een carrière bij ons adviesbureau of heb je vragen over de vacature, stuur dan je CV voorzien van een korte toelichting naar: info@werkwijzeradvies.nl.Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.