Referenties en nieuws

Voor onderstaande organisaties heeft WerkWijzer Advies verschillende bedrijfskundige onderzoeken, verbetertrajecten en workshops op projectbasis afgerond.

woensdag 22 september 2010

Samenwerkingsovereenkomst

NedTrain en WerkWijzer Advies

Op woensdag 15 september 2010 hebben NedTrain en WerkWijzer Advies een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Hiermee is WerkWijzer Advies toegetreden tot het selecte gezelschap van 'preferred suppliers' van NedTrain. Hetgeen betekent dat men zich bij het inhuren van externe organisatie adviseurs in eerste instantie richt op een vooraf vastgestelde lijst van aangewezen leveranciers. Op basis van prijs, kwaliteit en service is voor de periode van minimaal drie jaar een overeenkomst aangegaan met NedTrain. Het raamcontract biedt NedTrain het voordeel dat zij profiteert van een gunstige inkoopprijs tegen een hoog dienstverleningsniveau.

Deze samenwerking is primair gestart om NedTrain te ondersteunen op het gebied van normtijden en te adviseren met betrekking tot productiviteitsverbeteringen voor het preventief en correctief onderhoud van treinmaterieel. Door de jarenlange samenwerking tussen de adviseurs van beide organisaties zijn al een groot aantal materieeltypen voorzien van gedetailleerde normtijden. NedTrain heeft voor de komende jaren een uitgebreid plan opgesteld dat voorziet in het actualiseren van de huidige normtijden en het opstellen van een aantal normtijden voor nieuw treinmaterieel. Hierbij komt de kennis en flexibiliteit van WerkWijzer Advies als leverancier optimaal tot z'n recht.Klanten en geïnteresseerde relaties houden wij ook graag per e-mail op de hoogte (max. 4x per jaar) over nieuwe ontwikkelingen, gerealiseerde projecten en nieuws op het gebied van tijdstudies en Lean Manufacturing. Wilt u op de hoogte blijven over de laatste ontwikkelingen, meldt u zich dan nu aan voor onze e-mail nieuwsbrief»Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.