Referenties en nieuws

Voor onderstaande organisaties heeft WerkWijzer Advies verschillende bedrijfskundige onderzoeken, verbetertrajecten en workshops op projectbasis afgerond.

zaterdag 01 oktober 2022

Nedtrain normering onderhoudswerkzaamheden rollend materieel

Werkwijzer advies is gestart met het actualiseren van normtijden van de onderhoudswerkzaamheden aan het rollend materieel op de diverse onderhoudslocaties van NS - Nedtrain. Het up to date houden van normtijden is belangrijk, met de nieuw verkregen inzichten en tijden kan het onderhoudswerk efficiënter worden ingericht en beter planbaar worden gemaakt.

Het normeren gebeurt middels een Continue Tijd Studie (CTS) waarmee taaktijden, voorbereiding- en afrondingstijden (technische insteltijden) worden bepaald. Het bepalen van toeslagen voor organisatorische zaken, persoonlijke verzorging en rust gebeurt middels de Multi- Moment- Opname (MMO).Klanten en geïnteresseerde relaties houden wij ook graag per e-mail op de hoogte (max. 4x per jaar) over nieuwe ontwikkelingen, gerealiseerde projecten en nieuws op het gebied van tijdstudies en Lean Manufacturing. Wilt u op de hoogte blijven over de laatste ontwikkelingen, meldt u zich dan nu aan voor onze e-mail nieuwsbrief»Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.